fredag 22 april 2011

"Be proud of who you are"

För några dagar sedan skrev jag här och berättade att vi hade varit på stranden. Jag tipsade om att gå ut i naturen och leta efter tecken, symboler och inspiration. Vi skrev bland annat en kärlektsdikt i sanden som vi fotograferade och gjorde en tavla av - "Sunshine on the shore - reflections of love forever more".

Dagen efter skrev jag om hur livet är fyllt av tecken som vi kan se - bara vi är uppmärksamma på dem.När vi nu kom tillbaka till stranden igen, tre dagar senare, skojade vi lite med varandra och sa;
-Undrar om vår dikt är kvar?
-Nej, den måste ha blivit bortspolad av havet.

Döm om vår förvåning när vi plötsligt hittade en ny dikt på stranden... en som inte vi hade skrivit, men på samma ställe! Ja, det är faktiskt sant.

Be proud of who you are

"Be proud of who you are" var orden vi kunde läsa i sanden.

Vem hade skrivit detta? Var det någon som hade läst vår dikt? Eller bara ett lustigt sammanträffande? Vi tyckte i alla fall att det var spännande - mystiskt och roligt på samma gång. Kanske var det ett personligt meddelande riktat till oss, något vi borde ta till oss... eller så har vi startat en ny trend: tänkvärda dikter och ordspråk i sanden. Det var ju populärt med kylskåpspoesi för några år sedan och nu senast har det ju varit mycket ord och tänkvärdheter i inredningen, ord på väggar och liknande. Kanske är det dags för lite strandlyrik?

Det är ju så enkelt att meddela sig nu för tiden; e-post, sms, facebook, twitter, bloggar och liknande. Varför inte prova på flaskpost, brevduvor, röksignaler eller ord i sanden? Vem vet du kanske får svar fortare än du tror!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar